INFORMATIE OVER JET EEASE

Reizen per vliegtuig kan veel van uw lichaam vergen. Naast de soms onvermijdelijke nervositeit kunnen luchtdruk, een lage luchtvochtigheid, turbulentie en elke andere bron van onrust verschillende vormen van fysieke en geestelijke spanning veroorzaken. Wanneer u een aantal tijdzones doorkruist moet uw lichaam ook nog eens het hoofd bieden aan extra biologische en psychologische bronnen van stress.

Het lichaam is veel beter in staat om deze vormen van stress te bestrijden wanneer het de benodigde vitaminen in voldoende mate binnen krijgt. Een uitgebalanceerd dieet tijdens de vlucht kan hieraan een bijdrage leveren, maar kan niet altijd garanderen dat de inname van vitaminen evenredig is aan hetgeen uw lichaam vraagt, in het bijzonder wanneer het onder druk staat. Verlies van eetlust, verzuimen van maaltijden tijdens de reis, of een ongebalanceerd dieet, kunnen een tekort veroorzaken van één of meer van de vitaminen die uw lichaam nodig heeft. Sommige essentiële vitaminen worden door het lichaam opgeslagen, en daarom is het niet nodig deze steeds in te nemen, maar andere, zoals vitamine B1, worden binnen twee uur na de maaltijd gebruikt. Het lichaam eist daarom een voortdurende toevoer van vitaminen.

Door regelmatig een Jet Ease tablet in te nemen voorziet u uw lichaam niet alleen van die vitaminen die snel worden afgebroken. Jet Ease tabletten bevatten ook aanvullende vitaminen die er toe bijdragen dat de lichaamscellen worden beschermd tegen de toegenomen ophoping van ngewenste stofwisselingsproducten die verband houdt met de stress van het reizen. In dit proces worden die vitaminen verbruikt. Vervolgens verhoogt dit de vraag naar vitaminen die worden geleverd door Jet Ease.

Door deze gecombineerde aanpak kan Jet Ease er toe bijdragen dat u zich, zowel gedurende als na een lange vlucht, beter voelt en het hoofd kan bieden aan jet stress.

Wij wensen u een plezierige vlucht.

Klik hieronder voor informatie over:

Gemaakt door Miers Laboratories, Wellington, Nieuw Zeeland.
auteursrecht © 1995-2009 jetease.com