Hollanti Englanti Ranska Saksa

Tietoja Jet Ease'sta

Hyvä matkustaja!

Lentomatkustaminen voi olla hyvin vaativaa elimistön kannalta. Joskus väistämättömän hermojännityksen lisäksi ilmanpaineen vaihtelut, kuiva ilma, turbulenssit ja huolet voivat laukaista erilaisia fyysisiä ja psyykkisiä vaivoja. Jos ylität useita aikavyöhykkeitä, elimistösi joutuu sopeutumaan ylimääräisiin biologisiin ja psykologisiin stressitekijöihin.

Elimistö pystyy sopeutumaan tällaiseen stressiin paljon paremmin, jos se saa riittävästi tarpeellisia vitamiineja. Tasapainoisen ruokavalion ylläpito lennoilla voi auttaa, mutta sekään ei aina takaa, että vitamiininsaanti vastaisi elimistön tarvetta erityisesti stressitilanteessa. Ruokahalun katoaminen, aterioiden jääminen väliin matkustuksen aikana tai tasapainoton ruokavalio voi saada aikaan, että elimistössäsi on puutetta jostakin tai joistakin sen tarvitsemista vitamiineista. Jotkut tärkeimmistä vitamiineista varastoituvat elimistöön ja niitä ei siksi tarvitse syödä jatkuvasti. Jotkut toiset vitamiinit, kuten B1, ovat sellaisia, että ne tulevat käytetyiksi kaksi tuntia ruokailun jälkeen. Siksi elimistö vaatii, että se saa vitamiineja jatkuvasti.

Ottamalla Jet Ease -tabletin säännöllisin väliajoin elimistösi saa niitä vitamiineja, jotka se kuluttaa nopeasti. Jet Ease -tabletit sisältävät lisäksi muitakin vitamiineja, jotka auttavat suojaamaan elimistösi soluja haitallista, matkustuksen stressitekijöihin liittyvää aineevaihduntatuotteiden kerääntymistä vastaan. Vitamiinit kuluvat tässä tehtävässään, mikä puolestaan lisää elimistön tarvetta saada vitamiineja Jet Ease -tableteista.

Tällä yhdistelmävaikutuksella Jet Ease auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi ja selviytymään lennon rasituksista pitkien lentojen aikana ja niiden jälkeen.

Toivotamme sinulle miellyttävää lentomatkaa.

loppu