Hollanti Englanti Ranska Saksa

Jet Ease: tietoja tuotteesta

Jet Easea on saatavissa 30 tabletin pakkauksissa ja se on valmistettu WHO:n tuotevalmistusta koskevien ohjeiden mukaisesti niin, että valmistusta on valvottu valtiollisesti puolen vuoden välein.

Jokainen 340 mg:n tabletti sisältää viittä vitamiinia, joista on apua lentomatkustuksen aiheuttaman rasituksen hoidossa. Jokaisessa pakkauksessa on tarpeeksi tabletteja keskiverto-maailmanympärimatkaajan tarpeisiin.

Annostus

On suositeltavaa ottaa yksi Jet Ease -tabletti tunnin tai kahden tunnin välein, jolla voidaan varmistaa, että elimistössä on tarpeeksi vitamiineja pitkien lentomatkojen ajaksi.

Varoitukset ja varotoimet

Jet Easea voivat käyttää kaiken ikäiset matkaajat. Jos henkilöllä on jo jokin vakavampi ongelma terveydentilassa, on pitkillä lentomatkoilla noudatettava normaalia varovaisuutta. Jos lentomatkustaja tuntee olonsa huonoksi lennon jälkeen, hänen tulisi hakeutua hoitoon. Jet Ease ei auta jo olemassa olevien terveydellisten ongelmien vaikutuksiin, kun matkustetaan lentokoneella, tai alkoholin tai yleisen uupumuksen vaikutuksiin.

Lääkkeiden keskinäinen vaikutus

Jet Easea voidaan käyttää muun lääkityksen kanssa. Kuten muutkin vitamiinilisät, se on tehokkaimmillaan, kun sitä ei oteta yhdessä aterian ja juoman kanssa.

Haittavaikutukset

Koska Jet Easessa käytetään luonnon omia aineosia, haittavaikutusten mahdollisuutta ei juurikaan ole.

Yliannostus

Jos Jet Easea otetaan suositeltavaa määrää enemmän, odotettavissa ei pitäisi olla ongelmia, koska Jet Ease sisältää vain luonnon omia vitamiineja.

Jet Ease - valmistusaineet

Tunnuskoodi = 293 69 090

Aineosat: yksi tabletti,

Aktiiviset aineosat:

B1-vitamiini - tiamiinimononitraatti = 0.09 mg

B2-vitamiini - riboflaviini = 0.11 mg

Niasiini = 1.33 mg

C-vitamiini - askorbiinihappo = 4.00 mg

E-vitamiini - dl-alfa-tokoferylasetaatti = 0.67 mg

Aktiiviset aineosat yhteensä 6.2 mg

Ei-aktiiviset aineosat:

Glukoosi = 309.8 mg

Steriloitu talkki (E 553b) = 12 mg - sideaine

Magnesiumstearaatti (E 470b ) = 12 mg - liukastusaine

Tablettien kokonaispaino = 340 mg

Nämä kolme ei-aktiivista aineosaa on luokiteltu yleensä turvallisiksi tunnetuiksi GRAS-määrityksellä (Generally Recognised as Safe).

Kalorimäärä: 1674 kJ (395 kcal) per 100 g

Proteiini: = 0 g per 100 g

Hiilihydraatti: = 91 g per 100 g

Rasva: = 3 g per 100 g

loppu